Silly season in de 1:10 wereldtop!

6 december 2006 – Het winterseizoen is niet alleen in de Formule 1 de tijd van transfers, ook in de groep 1:10 TC-toprijders gebeurt er van alles. Allereerst was er na maar liefst 12 jaar bij Schumacher de verrassende overstap van Teemu Leino naar X-Ray. Een goede zet van Leino aangezien hij direct de GP Carpet Masters in Zwitserland op zijn naam kon schrijven.

De volgende in de rij is de pas 18 jarige Zweed Viktor Wilck. Deze getalenteerde rijder gaat van X-Ray naar het team van Tamiya en zal daar samen met onder andere Marc Rheinard proberen vooraan mee te strijden. Ondanks een aanbieding van X-Ray zal Steen Graversen ook voor het Japanse team blijven uitkomen waardoor Tamiya een sterk team heeft voor 2007.

De komst van Teemu Leino naar X-Ray heeft ook gevolgen voor Joel Myrberg. Deze Zweed lijkt in 2007 de nieuwe Associated de sporen te gaan geven.

Al met al genoeg verschuivingen om weer leuke verrassingen in de wereldtop te kunnen gaan meemaken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *