RC Racing TV Serie 1 DVD

4 januari 2007 – HPI Racing brengt een nieuwe DVD uit van diverse episodes van een nieuw televisie programma over RC-autos. Het programma heet RC Racing TV en is sinds kort te zien op Motors TV. De serie is een enorm succes en krijgt over heel de wereld aandacht.

De DVD bevat niet alleen Widescreen DVD-videokwaliteit maar ook het beste van de eerste 5 delen. Onder andere een volledig verslag van de IFMAR ISTC 2006 1:10 onroad wereldkampioenschappen en een interview met wereldkampioen Andy Moore. De races worden spektaculair verslagen door John Hindhaugh, de verslaggever van onder andere de Lemans 24-uursrace. 

Tevens staan er ook testen en reviews op van diverse RC-modellen.

Tenslotte bevat de DVD ook een speciaal interview met Jurgen Lautenbach (LRP) en Oscar Jansen (Team Orion) over de ontwikkelingen van huidige en toekomstige electro-motoren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *